วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Container wire

Container wire, når det skal være sikkert


Container wire med specielt endebeslag som ikke kan trækkes ud af facon, gør det nemt at arbejde med, brug Strandby Net Container wire


Med container wire, er du sikret meget stærk ståltov i forskellige størrelser, lige fra 12-16 mm, Der er lavet et specielt endebeslag, der er med til at sikre den bedste container wire. Vi laver i standard længder på 10 mtr. 10,50 mtr. 11 mtr. samt 12 mtr, kan også laves på specielmål.

Vi vil gerne være din samarbejdspartner, når det gælder container wire. Det kan gøre en stor forskel på sikkerheden af dine laster. Vi kan rådgive og være med til at vælge den rigtige container wire til dit behov. Uanset hvad du vælger at gøre, vil vi give dig den bedste service og derved sikre os, at du får den container wire du har behov for. Er det 12, 13, 14, 15 eller 16 mm ståltov du har brug for, med de specielle endebeslag, vil det være muligt at få det leveret fra strandbynet. Mangler du container wire, ønsker vi at gøre vores bedste, for at du vælger os fremover også.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น