วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Stilladsnet

Stilladsnet og støvnet i topkvalitet til små penge


Stilladsnet efter mål og med indbygget støvnet fra Strandby Net A/S. 1. klasses stilladsnet for øget sikkerhed – også for forbipasserende


Det de andre ikke kan, det kan vi. Vi kan nemlig tilbyde alle former for stilladsnet og stilladspresenninger, som vi i givet fald fremstiller i henhold til kundespecifikationer, d.v.s. lige præcis i den størrelse, som du som kunde ønsker. Stilladsnet og støvnet er den bedste garanti for en komfortabel arbejdsplads og beskytter eventuelle forbipasserende og besøgende mod nedstyrtende materialer og genstande.

Vi kan levere stilladsnet med en materialevægt på henholdsvis 50 gram, 75 gram, 125 gram samt 175 gram pr. kvadratmeter og i henholdsvis en grøn eller blå farve. Nettene lagerføres i standardstørrelse 2,57 x 50 meter samt 3,07 x 50 meter – men vi fremstiller naturligvis også nettene i lige præcis den størrelse, som du ønsker. Stilladsnet efter mål påvirker hverken prisen eller leveringstiden af nævneværdig betydning.

Ring til Strandby Net A/S og lad os få en snak om jeres behov for stilladsnet, vi er altid parate med gode råd og vejledning – og det koster ikke noget. Læs også gerne mere på vores hjemmeside og se eksempler på vores kvalitetsprodukter.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น