วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Rebstige

Bestil en rebstige, som du gerne vil have den lavet – vi opfylder dine ønsker


En rebstige er ikke blot en rebstige, den skulle gerne være solid og slidstærk og kunne holde i mange år. Strandby Net A/S opfylder til fulde alle disse krav


Der findes en masse billige og ikke specielt solide rebstiger på markedet, men ingen i en kvalitet som en En rebstige fra Strandby Net A/S. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og fremstiller gerne en rebstige, som tilgodeser alle dine krav med hensyn til rebkvalitet, tykkelse, antal trin, rebstigens længde og bredde med mere.

Strandby Net A/S er et 100 % danskejet selskab, der udvikler, producerer og sælger utallige forskellige netprodukter til såvel erhvervsvirksomheder som til institutioner og private på både hjemmemarkedet og til eksport. Vi har siden starten i 1962 beskæftiget os med fremstilling af professionelle fangstredskaber til fiskeriet, produkter til byggeriet og landbruget, og vi har med vores mangeårige erfaringer opnået en omfattende viden og erfaring med hensyn til de krav, der stilles indenfor fiskeriet. Dette i kombination med vores fleksibilitet har bevirket at vi overalt betragtes som en yderst seriøs samarbejdspartner.

Når det gælder en solid og holdbar rebstige er vi også eksperter. Vi har fremstillet et stort antal gennem årene og altid til vore kunders fulde tilfredshed.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น