วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Skyggenet

Bestil et skyggenet i ønsket i ønsket størrelse. Vi garanter kvaliteten og tilbyder en god pris


Vi kan med glæde tilbyde skyggenet til f.eks. gartnerier, drivhuse, mistbænke og private haver. Bestil skyggenet i ønsket størrelse hos Strandby Net A/S


Et skyggenet fra Strandby Net A/S er meget let at opsætte og nedtage. Det er et perfekt produkt til blandt gartnerier drivhuse og mistbænke, men selvfølgelig også til private haver. Vores skyggenet bryder den direkte sols stråler og beskytter planterne mod overophedning. Samtidig tillader skyggenettet ventilation til planterne og holder insekterne ude. Vi fremstiller selvfølgelig dit skyggenet i den længde og bredde, som du ønsker uden at det koster en halv bondegård.

Strandby Net A/S anvender en betydelig del af sine resourser på en konstant videreudvikling og nyudvikling af vores nettyper, uanset om det gælder eksisterende nettyper eller helt nye applikationer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for til enhver tid at kunne realisere alle krav til en optimal løsning - et projektforløb, som i mange tilfælde kan strække sig fra en skaleret prototype til slutprodukt.

Ring gerne til os og høre mere om skyggenet. Vi beretter gerne og giver dig samtidig et godt tilbud, som det kan være vanskeligt at sige nej til.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น