วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Landbrugsnet

Landbrugsnet til mange formål. Topkvalitet til populære priser


Strandby Net A/S fremstiller og sælger landbrugsnet til varierende formål i de længder og bredder, som du ønsker. Landbrugsnet som bare holder og holder


Strandby Net A/S har gennem mange år samarbejdet med danske landmænd om anvendelse af landbrugsnet til forskellige opgaver, blandt andet til overdækning af kartofler, inden disse dækkes med halm. Det mest populære net til dette formål er vores 100 x 100 mm maske i 3/20 PET, som er fremstillet af et utroligt stærkt materiale, der ikke rådner ved at ligge ude i alverdens slags vind og vejr. Vi producerer kartoffelnet i den længde og bredde som du ønsker og sikrer, at du som kunde får et net der passer netop til dit projekt.

Desuden producerer vi også dambrugsnet efter mål, net som effektivt holder rovfuglene borte, samt vingårdsnet og halmnet. Alle net fremstilles efter dine specifikationer.

Ring til os og lad os berette mere om, hvad vi kan tilbyde af landbrugsnet, dambrugsnet og vingårdsnet – vi er yderst fleksible og gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker og leve op til dine forventninger. Læs også gerne mere på vores hjemmeside og se eksempler på vores mange landbrugsnet.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น