วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Legepladsudstyr

Legepladsudstyr bør sikres med de bedste net, som du finder her


Forsyn jeres legepladsudstyr med sikkerhedsnet fra Strandby Net A/S og undgå alvorlige ulykker. Legepladsudstyr med net af enhver art


Strandby Net A/S laver net til alle former for legepladsudstyr, hvad enten det er natur legepladser eller standardiserede legeredskaber. Vi er derfor yderst bevidste om, at alle vores net til legepladsudstyr opfylder kravene i gældende normer og standarder.

De materialer, som vi anvender til vores net, kan du som kunde være 100 % sikker på altid er markedets absolut bedste materialer. Nettene produceres udelukkende i 6-slået taifun (stålwire beklædt med polypropylene multi fibre). Klatrenet producerer vi dog også i almindeligt tovværk. Taifun nettene lagerfører vi i sort, grøn, rød, blå, gul og navy flex (naturfarvet). Knuder og t-stykker fra Polyfix lagerføres i sort, rød, gul, grøn.

Alle net til legepladsudstyr fremstilles efter kundeønsker og kundespecifikationer, hvad angår størrelser, farver, udformninger, afslutninger, dog sikrer vi os altid, at vi til enhver tid opfylder kravene i den europæiske sikkerhedsstandard EN 1176 samt DS 1500 om naturlegepladser. Vi er vidende om, at hvor der anvendes rubine stolper på naturlegepladser, kan det være vanskeligt at opsætte stolperne på en sådan måde, at der kan monteres et taifun net med standard mål. Derfor er derfor fordelagtigt at købe net til legepladsudstyr hos os, da vi skræddersyer nettet til hver enkelt legeplads uden at leveringstiden forlænges til flere uger og uden at prisen bliver skruet i vejret.

Ring til os og lad os få en snak om jeres krav til net til legepladsudstyr.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น