วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Sikkerhedsnet

Leverandør af sikkerhedsnet efter kundespecifikationer. Kvalitetsprodukter til lave priser


Glem ikke at et ordentligt sikkerhedsnet er alfa og omega for sikkerheden på mange arbejdspladser. Strandby Net A/S producerer sikkerhedsnet i topklasse


Sikkerhedsnet fra Strandby Net A/S, som alle er godkendt i henhold til Dansk & Europæisk standard DS/EN 1263-1, yder ikke blot optimal sikring for alle, som arbejder over nettet, men er også en god beskyttelse mod eventuelt nedfald af materialer mod de ansatte, som arbejder under nettet. Alle vores sikkerhedsnet er fremstillet i 2,3 mm nylon med en maskestørrelse på 50 x 50 mm og forsynet med et 12 mm rammetov, ligesom der er monteret 4 meter lange stropper til fastgørelse på nettet pr. meter og på alle fire sider af nettet, hvilket indebærer bedst mulige sikkerhed.

Et sikkerhedsnet må i henhold til gældende bestemmelser opsættes højst 6 meter under arbejdsstedet, men skal altid opsættes så højt op mod arbejdsstedet som muligt. Der medfølger opsætnings- og monterings vejledning til hver enkelt net, som du kan også downloade fra vores hjemmeside. Bemærk, at der udstedes certifikat direkte til dig fra Dansk Teknologisk Institut på hvert enkelt sikkerhedsnet, som i øvrigt produceres efter ordre, så nettet passer perfekt til din opgave.

Kontakt gerne Strandby Net A/S og få en snak om jeres behov for sikkerhedsnet på arbejdspladsen og læs også gerne mere på vores hjemmeside.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น