วันอาทิตย์ที่ 27 เมษายน พ.ศ. 2557

Volierenet

Volierenet med forskellig brudstyrke. Vi producer efter mål til attraktive priser


Stærke volierenet beskytter dit fjervildt på friland eller i farme. Volierenet med forskellig brudstyrke – alle i topkvalitet til lavpris


Strandby Net producerer volierenet af syntetiske materialer til alle arter af fjervildt, som opdrættes på friland eller i farme. Volierenettene sikrer effektivt, at opdrættet forbliver i en indhegning uden at lide fysisk overlast samtidig med, at andet fritlevende vildt holdes effektivt ude.

Vores volierenet bliver produceret i længder og bredder, så de passer til din opgave og kan fremstilles i forskellige kvaliteter med forskellig trådtykkelse og med en brudstyrke fra 20 kg til ikke mindre end 53 kg. Vi producerer også udsætnings voliere med en kraftig kantline foroven samt en stabiliserende blyline i bunden.

Ring til Strandby Net A/S og hør nærmere, vi rådgiver og vejleder gerne og sikrer, at du får leveret de rigtige volierenet til den rigtige pris. Alle vores net er i superkvalitet – og prisen er den rigtige. Surf også gerne ind på vores hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde alle specifikationer for vores volierenet.


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น